Ardu Shop er åbnet i marts 2015, med det formål at være leverandør af billigt udstyr indenfor Arduino. Vi afsøger konstant markedet efter spændende nye tekniske gadgets, så shoppens udvalg vokser konstant.

Ardu Shop ligger i Randers og vores postadresse er:

Ardu Shop
Påskeliljevej 18
8920 Randers NV

Du er altid velkommen til at kontakte os via mail shop@ardu.dk

Information om forsendelse

Alle ordrer behandles og afsendes hurtigst muligt (mandag til fredag undtagen på helligdage) 

Forsendelse beregnes automatisk ved check ud.

Vær opmærksom på – Hvis du vælger forsendelsesformen “Brev uden forsikring” kan du ikke spore pakken, da den sendes som brev og derfor er uforsikret. Ardu Shop stiller denne forsendelsesmulighed til rådighed for vores kunder som ønsker at spare på fragten, men vi kan ikke dække et evt. tab i tilfælde af at forsendelsen mistes i posten, eller bliver beskadiget.

En måde at holde vores priser i bund, er ved at anvende genbrugsemballage. Du kan derfor sagtens risikere at modtage dine varer i en genbrugt emballage. Varerne er dog naturligvis altid nye og ubrugte.

Se også vores handelsbetingelser

Min vare virker ikke som jeg mener den skal

Hvis du skulle være uheldig, at modtage en vare som er defekt, skal du hurtigst muligt sende en mail til shop@ardu.dk med en beskrivelse af fejlen. Vi kontakter dig efterfølgende med en beskrivelse af det videre forløb (om vi ønsker yderligere informationer, eller om du skal sende varen retur til os for fejlretning. Når vi har modtaget den defekte vare gennemtester vi den og kan vi konstatere fejlen ombytter vi naturligvis omgående til en ny. Hvis vi ikke kan konstatere fejlen tillader vi os at opkræve et fejlretningsgebyr på 150 kr.

Ardushop har desværre ikke mulighed for at yde support til de enkelte varer. Arduino er et kæmpe univers, og der er masser af hjælp at hente i diverse fora. Hvis du ikke kan få dit nyindkøbte hardware til at virke, er det meget ofte fordi der mangler et library, eller udstyret er sat forkert sammen. Her er Google virkelig en god ven.

Vi gør ligeledes opmærksom på at der kan være produkt-afvigelser ift. varerne på billederne.